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  • 執筆者の写真ushunphoto

秋はおにぎりを片手に出掛けてみては?


恵比寿で人気の出張撮影カメラマンUSHUN東京のフード撮影1

秋。昔からお世話にもなっているし、ずっと仲良くしてくれている仲間が働いているお店でおにぎりを撮って来ました。



お百姓さんが毎日毎日じっくり時間をかけて育てた僕たち日本人の主食お米。



新鮮で綺麗な水を使って炊きあげたご飯に新鮮な具財と塩は日本人にとって最高の贅沢だよね。



日本人でよかった!と思わず声を発してしまう瞬間です。



今回撮影に協力いただいたお店は


西早稲田にある『おにぎり屋かわしま 』さん



店主はお店をはじめる前から、東京のおにぎりを制覇するほど食べ歩きをしていたとか。味は勿論、素材にも拘るおにぎり屋さんなので、お近くへ出掛けたとき、あるいはこれからの季節、運動会や遠足のランチ用にお買い求めてみてくださいね。



店内はカウンターがあり、木目と白基調の明るいお店です。お店で食事も出来るし、Uber で注文もOKです。(店内はお酒もありました。)



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I went to take some photos of onigiri at a shop where a friend who has been kind to me for a long time and has been a good friend of mine works.



Rice is the staple food of the Japanese people, grown carefully and slowly every day by farmers.



Rice cooked with fresh, clean water, fresh ingredients and salt are the ultimate luxury for Japanese people.



It's a moment when I can't help but say, "I'm glad to be Japanese!"



The shop that cooperated with us in this shoot is "Onigiri-ya Kawashima" in Nishi-Waseda.



Apparently, even before opening the shop, the owner had been eating his way around Tokyo, conquering all the onigiri. This onigiri shop is particular about the ingredients as well as the taste, so if you're in the area, or for lunch at a sports day or school trip in the coming season, please buy some.



The shop has a counter and is a bright shop with a wood grain and white theme. You can eat at the shop, or order via Uber. (They also have alcohol in the shop.)



協力 @omusubiayumi



恵比寿で人気の出張撮影カメラマンUSHUN東京のフード撮影2


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